Ще одна гірка втрата. На Дніпропетровщині провели в останню путь 22-річного воїна ЗСУ

На війні під час виконання бойового завдання загинув 22-річний військовослужбовець Гостєв Максим Сергійович, мешканець с. Вакулове Криворізького району Дніпропетровської області. Його провели в останню путь у рідному селі. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" з посиланням на сторінку у Facebook Вакулівської сільської територіальної громади.

"Україна втратила ще одного свого вірного сина, який героїчно боровся з підступним ворогом. Максим був хорошим сином, найкращим братом, гідним нащадком своєї нації і вірним військовій присязі. Жодними словами не втамувати пекучий біль та не загоїти рани в душі матері, рідних, друзів, знайомих.

Від усієї громади висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким полеглого захисника з приводу непоправної втрати. У ці гіркі хвилини ми всією спільнотою схиляємо голови у скорботній шані перед пам’яттю Героя, який віддав молоде життя, захищаючи спокій кожного українця", - йдеться у повідомленні Вакулівської громади.
 

Пропрощалися з загиблим воїном 30 квітня на малій батьківщині Героя, в селі Вакулове Криворізького району.

Редакція "Дніпровської панорами" висловлює співчуття рідним та близьким загиблого захисника України.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що на Дніпропетровщині попрощалися з 52-річним воїном, який загинув на Донеччині.