Що буде модно у Дніпрі. Український модельєр назвав п'ять трендів осені 2023

Монохром, шкіра та смугастий костюм  - ці речі повинні стати трендом осені 2023 за версією українського модельєра Андре Тана. У соцмережі він нагадав, що вже час готувати гардероб до нового сезону. Про це повідомляє Дніпровська панорама.

Андре Тан назвав п'ять основних фешн тенденцій сезону, який вже не за горами. 

Монохром

Бордовий, бежевий, чорний, сірий або коричневий - в цьому сезоні актуально одягати монохромні комплекти в одному кольорі. Чим уважніше підібрати відтінки один до одного, тим вишуканіше ви виглядатимате. Вам на допомогу прийдуть костюми-трійки або поєднання широких штанів та строгого жакета.

Повернення нульових

Цей рік пронизаний впливом 2000-х. Від широких карго до оздоблених пуговицами кардиганів та сміливих мотоциклеток - ці трендові речі не втрачають актуальності вже не один сезон. Однак на цей раз акцент не лише на вбранні, але й на аксесуарах: футуристичні окуляри, ланцюжки, масивні прикраси та блискучі сумки.

Фактурна шкіра

Шкіра - головний матеріал, яким дивували дизайнери. Восени-взимку шкіра майже завжди входить до списку актуальних трендів, але кожного разу з власними нюансами. Цього разу популярні вироби зі штучної шкіри, що імітує фактуру рептилій чи з вишивкою або стежкою.

Костюм у смужку

Костюм у смужку стане центральним предметом вашого стильного гардеробу в новому сезоні. Це не лише ефектний елемент для ділового образу, але й класичне рішення, яке дуже круто вписується в лаконічні вбрання та дозволяє виглядати бездоганно.

Вишукані високі чоботи

Цей сезон ставить на п'єдестал високі чоботи до колін, відображаючи романтику та бунтарство. Вони не лише візуально подовжують силует, а й є практичними в носінні.

Нагадаємо, раніше ми писали, що у Дніпрі вродила калина, від краси захоплює подих.