Що зірки нам пророкують: гороскоп на тиджень 22-28 липня для всіх знаків Зодиаку

Четвертий тиждень липня буде підкреслений великою кількістю аспектів Сонця, яке втілює в космограмі зовнішню сторону нашої особистості. Гороскоп на тиждень каже, що тому головними темами цього періоду будуть не тільки питання досягнень або самореалізації, а й взаємодія особистості і суспільства. Про це повідомляє Дніпровська порадниця.

Тиждень розпочнеться з входження Сонця в знак Лева, з одночасним тригоном з Нептуном і гармонійним аспектом Марса і Плутона. Для Левів це час творчості та гордості за свої особисті досягнення. 

Овен

Овни повною мірою використають свій хороший енергетичний потенціал, встигнувши проявити активність у всіх сферах свого життя. На роботі вони виявляться на перших позиціях, чим заслужать не тільки похвалу від керівництва, а й цілком відчутні матеріальні винагороди. У романтичній сфері намічаються зміни, а самопочуття обіцяє бути відмінним. В кінці тижня можливі деякі непорозуміння з партнерами, але Овен цілком може впоратися з напливом роздратування і керувати ситуаціями, не доводячи до серйозних сварок або конфліктів. Матеріальна сторона життя буде досить стабільною – навіть при схильності до вдосконалення.

Телець

Тельцям рекомендується зайняти пасивну позицію приблизно до середини тижня, а проявити наполегливість і активність варто починаючи з четверга. Тактика уникнення допоможе вам уникнути конфліктних ситуацій на роботі і вдома, залишатися на хорошому рахунку у керівництва, а також захистити свої фінанси від шахрайства і нерозумних вкладень. Гідні перспективи другої половини тижня стимулюватимуть до дій, ініціативи та наполегливості. Тельцям вдасться значно поліпшити свої позиції в бізнесі і професії, а також гармонізувати відносини в романтичній сфері. Перспективи для поліпшення здоров’я з’являться ближче до вихідних. Останній, до речі, варто провести з близькими людьми або сім’єю.

Близнюки

Для Близнюків більша частина тижня буде спокійною. Це сприятливий період для наведення порядку, розчищення завалів, наведення порядку в особистому просторі. Деяка одноманітність буде дратувати рухливих представників знака, але вона дозволить краще організувати своє робоче місце, систематизувати інформацію і контакти. Тиждень не підходить для спілкування з керівництвом і відвідування начальства, але до цих подій можна детально підготуватися, щоб потім бути на висоті своєї гри. Фінансова сфера Близнюків дещо погіршиться через збільшення витрат на своїх близьких і власні задоволення, але фінансові невдачі не будуть особливо критичними і обіцяють поповнитися вже найближчим часом.

Рак

Раки будуть зайняті справами родичів і близьких практично весь тиждень, і лише останні кілька днів обіцяють нові враження і навіть пригоди. Перший буде стосуватися професійної сфери, зустрічей і активного спілкування, а другий – романтики і відносин. Поки що самотні представники водного знаку можуть несподівано почати романтичні стосунки з невідповідним, на перший погляд, партнером. Як не дивно, перспективи цього союзу обіцяють бути найкращими, але перша хвиля обурення з боку близьких з приводу вибору Раків гарантована. Фінанси будуть в порядку протягом усього тижня, а на вихідних варто приділити особливу увагу своєму здоров’ю.

Лев

Леви зустрінуть своє Сонце з гарним настроєм і великими надіями на майбутнє. Їм буде комфортно в будь-якому суспільстві, проблеми обіцяють легко вирішуватися, а особиста чарівність і життєрадісний настрій допоможуть досягти позитивних результатів у громадській сфері. Батькам особливо сподобається час, проведений з дітьми. Можливості для поліпшення фінансового становища можуть з’явитися в понеділок і п’ятницю, а ось в середині тижня фінансову діяльність краще взагалі виключити. Ви будете почувати себе відмінно, але тільки при здоровому способі життя і правильному харчуванні. Цього тижня вразливою для Левів буде шлунково-кишкова система, яку не варто перевантажувати. Особливо важлива заборона на фастфуд і алкоголь.

Діва

Дівам рекомендується направити всі зусилля на нові проекти в професійній сфері. Тут окреслені дуже хороші перспективи, пов’язані з кар’єрою і фінансами. Ті, хто зайнятий у сфері послуг, медицині та торгівлі, зможуть реалізувати свої амбіції вже після середи. Також краще зайнятися фінансовими питаннями в цей часовий проміжок. У романтичній сфері намічається стабілізація: з одного боку, партнери будуть проявляти увагу і турботу, з іншого – самі Діви будуть приділяти достатньо уваги своїм другим половинкам, без зайвого контролю. Самотні представники цього земного знака також отримають хороший потенціал для початку відносин.

Терези

Терезам варто подбати про своє здоров’я – особливо тим, хто помітив погіршення самопочуття, але так і не з’ясував причину. Рекомендуються термінові діагностичні процедури та обстеження. Романтична сфера порадує вас на вихідних приємними сюрпризами від партнерів або шанувальників. З фінансами буде все в порядку, але тільки за умови розумної економії, а також з виключенням вкладень в різного роду проекти, які обіцяють, на перший погляд, швидкий прибуток. Більшість з них виявляться вигадкою, і повернути кошти буде неможливо. Цікаві події в професійній сфері можуть бути для Терезів пов’язані зі сферою мистецтва, культури та естетики – тут можливі перспективи зростання і виходу на новий, більш високий рівень.

Скорпіон

Скорпіони будуть такими ж активними і динамічними, як і на попередньому тижні. Це буде пов’язано не тільки з аспектами Марса, але і з протистоянням Сонця і Плутона. Останні активізують внутрішні протиріччя, властиві всім Скорпіонам, змусять їх діяти більш рішуче і жорстко. Представники знака можуть наживати не лише ворогів, а й розбурхувати “гнізда шершнів” у деяких сферах свого життя. У професійних справах багато хто придбає репутацію сильних і підступних конкурентів, а в романтичній сфері перевернуть все з ніг на голову своїми непередбачуваними діями і намірами. Фінансова сфера порадує Скорпіонів незапланованими надходженнями коштів, а здоров’я може нагадати про себе метеозалежним представникам цього знака.

Стрілець

Для Стрільців тиждень підготує багато цікавих подій і ситуацій, які не тільки порадують, але і змусять переглянути своє ставлення до деяких особистостей у вашому оточенні. У професійній сфері активною буде друга половина тижня, коли представникам цього вогняного знака доведеться витратити чимало зусиль на вирішення виниклих проблем, в деяких випадках взяти на себе додаткову відповідальність, проявити організаторські та лідерські якості. Всі ці зусилля увінчаються успіхом вже найближчим часом. Стан здоров’я буде досить стабільним, а грошові надходження будуть очікуваними і спланованими. Романтична сфера Стрільця залишиться на позиціях минулого тижня.

Козеріг

Для Козерогів велика частина тижня буде присвячена плануванню, в першу чергу, бізнес-процесів і спільним справам зі своїми партнерами. Не рекомендуються будь-які грошові операції – інвестиції, вкладення, покупки і кредити – все це варто відкласти на наступний тиждень. Цікаві пропозиції щодо спільної роботи можуть виходити від когось із оточення, і до цих варіантів варто придивитися. Здоров’я буде досить стабільним, і бажано звернути увагу на зір – не перевантажувати очі гаджетами, телевізором, захищати від яскравого сонця. У деяких випадках корисним буде курс спеціальних вітамінів для поліпшення зору. Що стосується романтичних відносин, то для Козерогів все буде передбачувано і стабільно, як мінімум до кінця тижня.

Водолій

Водоліям рекомендується дбати про своє здоров’я, хоча б вживати профілактичних заходів, робити обстеження, а також при необхідності відвідати лікаря. Не зайвими будуть і діагностичні заходи. Все це дозволить не тільки поліпшити ваше самопочуття, але і уникнути серйозних проблем в майбутньому. Професійна сфера обіцяє бути стабільною протягом усього тижня, але контакти з керівництвом та звернення до начальства краще відкласти на наступний період. Романтична сторона життя порадує вас новими знайомствами і шанувальниками, а у деяких представників цього повітряного знака зав’яжуться нові серйозні стосунки. Сімейні Водолії будуть присвячувати весь свій вільний час сім’ї і дітям, насолоджуючись гармонійним і приємним спілкуванням. Фінансова ситуація дещо зміниться в кращу сторону в другій половині тижня.

Риби

Рибам рекомендується дбати про свій внутрішній світ – приводити емоції в порядок, аналізувати бажання і наміри. Вітаються візити до психолога або психотерапевта – вони принесуть дуже хороші результати. Ті, чия діяльність пов’язана з мистецтвом і красою, зможуть увійти в публічну сферу завдяки своїм талантам і натхненному стану. Хороші можливості для поліпшення свого матеріального становища будуть надані тим, хто займається комерцією і торгує предметами розкоші, антикваріатом. Здоров’я буде стабільним, але ризики отримання травми будуть високими у другій половині тижня. Відвідування масових заходів і далекі поїздки не бажані у вихідні дні. Що стосується романтичної сторони життя, то для Риб на перший план вийде планування майбутнього – як з існуючими партнерами, так і з новими шанувальниками, що з’явилися на горизонті.

Також раніше ми писали Які рослини можна посадити у липні, щоб у вересні зібрати урожай