Шоколадно-банановий рай: ніжний сирник без цукру та борошна

Шукаєте смачний та корисний десерт? Зверніть увагу на наш рецепт бананового сирника без цукру та борошна! Цей ніжний шоколадний десерт не лише порадує вас своїми смаковими якостями, але й стане чудовим джерелом білка та кальцію, повідомляє Дніпровська порадниця.

Інгредієнти

Сир кисломолочний - 400 г.
Яйця - 2 шт.
Какао - 30 г.
Банани - 500 г.
Цукрозамінник - за смаком.
Ванілін або ароматизатор - за бажанням.

Приготування

  1. Віджати зайву вологу з сиру, додати 300 г бананів, цукрозамінник та какао. Блендеримо та регулюємо солодкість. Додаємо яйця та блендеримо знову.
  2. Порізати кубиками ще 200 г бананів,перемішати з сумішшю їх. Пергамент змочити, викласти в форму його та вилити нашу суміш. Розігріта духовка 200 градусів 35 хв (верхній та нижній Присипати за бажанням кокосовою стружкою та ще в духовку на 7 хв 250 градусів. Залишити до повного охолодження на ніч і смакувати вже охолодженим.

Також раніше ми писали Як приготувати м'ясо по-французьки. Покроковий рецепт (відео)