Ситні слойки з ковбасою та сиром: ідеальний перекус за 20 хвилин

Шукаєте швидку та смачну закуску, яка вгамує голод всієї сім'ї? Спробуйте приготувати ці ситні слойки з ковбасою та сиром! Їх легко зробити з доступних інгредієнтів, а процес приготування займе лише 20 хвилин. Слойки виходять хрусткими зовні та м'якими всередині, з ароматною начинкою, що просто тане в роті, пвідомляє Дніпровська порадниця.

Інгредієнти

Тісто - 500 г.
Ковбаса - 200 г.
Сир - 200 г.
Кріп свіжий - на свій смак.
Жовтки - 2 шт.
Молоко - на змащування.

Приготування

  1. Потрібно розморозити тісто і трохи розкотити. Викладаємо начинку, загортаємо у рулет. Рулет потрібно розрізати. Один пласт тіста – 8 шарів, нерівні краї краще зрізати.
  2. Кожен рулетик приплющуємо руками і акуратно розкочуємо. Акуратно, щоб ковбаса не прилипала до качалки. 
  3. Кожне кільце змастіть жовтком з невеликою кількістю молока - буде рум'яна скоринка. Випікати 15-20 хвилин в духовці при 180 градусах. Вихід - 16 штук.

Також раніше ми писали Що покласти в тісто: соду чи розпушувач. Клопотенко розповів важливі секрети