Скумбрія по-новому: рецепт фаршированої риби з овочами та солоним огірком

Відкрийте для себе вишуканий смак фаршированої скумбрії, запеченої в духовці. Цей рецепт здивує вас простотою приготування та неймовірною ароматною начинкою з моркви, цибулі, часнику та солоного огірка, повідомляє Дніпровська порадниця.

Інгредієнти

Скумбрія - 1 шт.
Цибуля ріпчаста - 1 шт.
Морква - 1 шт.
Часник - 2 зубчики.
Огірок солоний або маринований - 1 шт.
Сіль, перець - за смаком.
Сік лимона, чилі, паприка - на свій смак.

Приготування

  1. Вздовж хребта робимо два надрізи і акуратно прибираємо його. Зрізаємо плавці та видаляємо кісточки. Приправляємо сіллю з перцем, чилі паприкою та соком лимона. 
  2. Для начинки морквину та цибулю нарізані соломкою, злегка обсмажуємо на вершковому маслі, додаємо часнику. Викладаємо начинку у центр риби, додаємо солоний огірок.
  3. Скріплюємо рибу зубочисткою, змащуємо олією і відправляємо в розігріту духовку на 15 хвилин при 180 градусах.

Також раніше ми писали Готуємо суші-сендвіч. Проста страва сподобається гурманам (відеорецепт)