Смачна випічка без духовки: рецепт солодких булочок на сковороді

Хочете поласувати свіжою випічкою, але немає часу довго возитися з тістом? Цей рецепт для вас. Завдяки кефіру та соді тісто готується неймовірно швидко, а на сковороді булочки рум'яняться за лічені хвилини. Додайте до цього неймовірний аромат вершкового масла та цукрової пудри – і ось, перед вами вже готові ласощі, які здивують вас не лише швидкістю приготування, але й чудовим смаком, повідомляє Дніпровська порадниця.

Інгредієнти

Кефір – 250 мл.
Яйце - 1 шт.
Цукор – 3 ст. л.
Сіль - щіпка.
Сода – 1/2 ч. л.
Борошно – 450 г.
Вершкове масло - шматочок (змастити).

Приготування

  1. До кефіру додати яйце, соду, сіль, цукор. Перемішати. Всипати борошно, замісити тісто, розкотити в пласт, змастити розм'якшеним вершковим маслом
  2. Закрутити в рулет, нарізати на частини шириною 2 см. Смажити на олії з двох сторін до рум'яності.
  3. Посипати цукровою пудрою наприкінці.

Також раніше ми писали Консервовані огірки без стерилізації: рецепт, який вас не розчарує