Смачні рогалики з вареним молоком: рецепт від дніпровського кулінара
Зима - це пора домашніх затишних посиденьок за чаєм з ароматними булочками і рогаликами. Сьогодні ми пропонуємо вам рецепт простих і смачних домашніх рогаликів з вареним молоком. Вони підійдуть як для повсякденного чаювання, так і для святкового столу, повідомляє Дніпровська панорама.
Інгредієнти:
Сметана 70 гр.
Вершкове масло або маргарин 100 гр.
Борошно 280 гр.
Яєчний жовток 1 шт.
Цукор 3 ст. л.
Сіль щіпка.
Розпушувач 1 ч. л.
Варене молоко - 100 гр.
Цукор+мак для прикраси.
Приготування:
- До борошна додаємо розпушувач, дрібку солі, цукру, все перемішуємо.
- За допомогою терки перетираємо масло з борошном в крихту.
- В отриману крихту додаємо жовток, сметану і замішуємо тісто.
- Перекладаємо тісто в пакет і забираємо в морозильник на 30 хвилин.
- Потім посипаємо робочу поверхню борошном і розкочуємо тісто в тонкий пласт.
- За допомогою ролика поділяємо тісто, як показано на відео.
- На кожен трикутник кладемо варене згущене молоко і скручуємо рогалик.
- Краї добре притискаємо і відправляємо в заздалегідь розігріту до 180 градусів духовку на 25-30 хвилин.
Також раніше ми писали Квашена капуста в пакеті за лічені хвилини: рецепт, за який можна віддати мільйон