Смачніше за м'ясо. Кабачки за індійським рецептом
Цей рецепт я підглянула у гуртожитку, де мешкали студентки з Індії. Кабачки, приготовані таким чином, виходять смачнішими за м'ясо, повідомляє Дніпровська панорама.
Складові
- Кабачки - 2 шт.;
- Сіль - щіпка;
- Сир твердий - 100 г;
- Часник - 3 зубчики;
- Кріп - пучок;
- Чорний мелений перець - щіпка;
- Майонез – 3 ст.л.;
- Помідор – 1 шт.;
- Борошно - 200 г;
- Яйця - 3 шт.
Приготування:
Кабачки потрібно нарізати вздовж тонкими пластинами, покласти у глибоку ємність та посолити. Поки кабачки вбирають сіль, на дрібних різцях терки натираємо сир.
Натираємо в сир часник, додаємо чорний мелений перець та майонез. Шинкуємо дрібно кріп, висипаємо в сирну масу і ретельно перемішуємо.
Кабачкові пластини обвалюємо спочатку в мисці з борошном, потім у тарі з яйцями, потім знову в борошні. Обсмажуємо кабачкові пластини в розпеченій рослинній олії з обох боків до золотистої скоринки.
Помідор нарізаємо на тонкі брусочки. Викладаємо на обсмажену пластину сирну масу - на ⅓ пластини. На сирну масу кладемо брусочок помідора, скручуємо в рулет.
В результаті виходить чудова закуска на святковий стіл. Це бюджетна, при цьому незвичайна страва з кабачків.
Нагадаємо, раніше ми писали: Салат "Цікавий" з буряковим листям. Рецепт вартий мільйона