Смачніше за м'ясо. Кабачки за індійським рецептом

Цей рецепт я підглянула у гуртожитку, де мешкали студентки з Індії. Кабачки, приготовані таким чином, виходять смачнішими за м'ясо, повідомляє Дніпровська панорама.

Складові

  • Кабачки - 2 шт.;
  • Сіль - щіпка;
  • Сир твердий - 100 г;
  • Часник - 3 зубчики;
  • Кріп - пучок;
  • Чорний мелений перець - щіпка;
  • Майонез – 3 ст.л.;
  • Помідор – 1 шт.;
  • Борошно - 200 г;
  • Яйця - 3 шт.

Приготування:

Кабачки потрібно нарізати вздовж тонкими пластинами, покласти у глибоку ємність та посолити. Поки кабачки вбирають сіль, на дрібних різцях терки натираємо сир.


Натираємо в сир часник, додаємо чорний мелений перець та майонез. Шинкуємо дрібно кріп, висипаємо в сирну масу і ретельно перемішуємо.

Кабачкові пластини обвалюємо спочатку в мисці з борошном, потім у тарі з яйцями, потім знову в борошні. Обсмажуємо кабачкові пластини в розпеченій рослинній олії з обох боків до золотистої скоринки.

Помідор нарізаємо на тонкі брусочки. Викладаємо на обсмажену пластину сирну масу - на ⅓ пластини. На сирну масу кладемо брусочок помідора, скручуємо в рулет.

В результаті виходить чудова закуска на святковий стіл. Це бюджетна, при цьому незвичайна страва з кабачків.

Нагадаємо, раніше ми писали: Салат "Цікавий" з буряковим листям. Рецепт вартий мільйона