Який же театр без примари. У п'ятницю на сцені Dnipro Opera вперше заспіває Привид

Dnipro Opera вперше поставила мюзикл, в якому прозвучать всесвітньо відомі хіти з перевірених часом бродвейських та європейських музичних шоу. Вже у п'ятницю, 23 червня, на сцені Дніпровського оперного театру - "Привид в опері". Про це повідомляє Дніпровська панорама.

У середу, 21 червня, пройшла генеральна репетиція цього яскравого шоу, до якого увійшли фрагменти мюзиклов "Привид опери", "Ромео та Джульєта", Notre-Dame de Paris, "Кішки", "Чикаго".

Це хіти, перевірені часом, які впізнають з першої ноти, люблять. Це музика для настрою, живі голоси, - розповідає про майбутню прем'єру керівник літературного відділу Дніпровської опери Майя Лебедева.

У масштабному шоу задіяна велика кількість артистів Dnipro Opera. Режисером мюзикла став Олексій Дугінов. А диригент оркестру Сергій Горкуша сам зробив оранжировки усіх музичних номерів.

Звісно, однією з центральних фігур буде саме Привид.


До речі, у Dnipro Opera, як у кожного поважаючого себе театру, живе свій привид, він співає лише вночі.

Раніше він співав арії з Іоланти, але зараз часи змінилися та він почав співати арії з опери "Трубадур". Ніхто його не бачив, його лише чутно. Ну а що за театр без свого привида? - каже Майя Лебедева. 

Нагадаємо, раніще ми писали, що у Дніпрі відбудеться "Вечір латиноамериканської музики та майстер-класів".