Смак дитинства в кожній ложці: секретний рецепт бабусиної аджики

Пам'ятаєте той незабутній смак аджики, який готувала ваша бабуся? Тепер ви можете відтворити це чарування на власній кухні! Дніпровська порадниця розкриває вам секретний рецепт, який перенесе вас у безтурботне дитинство.

Інгредієнти

Помідори - 5 кг.
Яблука - 1 кг.
Морква - 1 кг.
Болгарський перець (в ідеалі червоний) - 1 кг.
Часник 1 - 2 склянки.
Гострий перець - 4 - 7 шт.
Рослинна олія - 250 мл.
Столовий оцет - 2 ст. л.
Цукор - 250 г.
Сіль - 3 ст. л.

Приготування

  1. Помідори (очистити від серцевини), болгарський перець, яблука та моркву очистити та пропустити через м'ясорубку. Відправляємо у каструлю, додаємо 3 ст. л. солі та варимо після закипання півтори години.
  2. Тим часом очистити та пропустити через м'ясорубку часник та гострий перець. Я використала 2 склянки часнику та 7 шт гострого перцю, якщо не любите гостре беріть у два рази менше.
  3. Через півтори години додаємо часник з перцем, олію, оцет і цукор. Варити півгодини, потім розливаємо по стерилізованих баночках і закриваємо.

Також раніше ми писали Помилки, які роблять всі. Де не можна зберігати яйця