Сьогодні у Дніпрі деякі трамваї та автобуси повезуть пасажирів іншим маршрутом. Схеми руху

У Дніпрі у вівторок, 3 жовтня, деякі трамваї змінять маршрут через ремонтні роботи. Про це повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на інформацію від Дніпровської міськради.

Як працюють трамваї

У зв'язку з ремонтом трамвайного переїзду на перехресті вул. Січеславської Набережної - вул. Княгині Ольги з 9:30 до 18:00 та з 21:00 до закінчення руху трамваї №12, №17 прямуватимуть на пл. Старомостову через вул. Вокзальну без заїзду до Річкового вокзалу. Маршрут №19 скорочується до пл. Десантників (район Амурського мосту) без заїзду на пл. Старомостову.

У зв'язку з ремонтом трамвайного переїзду на перехресті вул. Львівської та просп. Сергія Нігояна трамвайні маршрути № 11 та № 15 об'єднані та спрямовані за схемою:

  • Дніпровський машинобудівний завод - вулиця Робоча - вулиця Володимира Антоновича - проспект Івана Мазепи - вулиця Криворізька - проспект Івана Мазепи - вулиця Володимира Антоновича - вулиця Робоча - Дніпровський машинобудівний завод;
  • -трамвайний маршрут № 14 тимчасово припиняє рух;
  • -тролейбусний маршрут № 4 тимчасово не працюватиме.

Також черех ремонтні роботи змінено схему руху деяких автобусних маршрутів.

Як працюють автобуси

  • автобусні маршрути №№ 34, 44, 73 та 106 у напрямку від залізничного вокзала рухатимуться через Січовий провулок;
  • автобусні маршрути №№ 75-К, 86, 90, 141, 146-А та 157-А об’їжджатимуть повз автовокзал через вул. Щепкіна в обох напрямках.

Усі інші трамвайні, тролейбусні та автобусні маршрути працюватимуть у штатному режимі за розкладом робочого дня. Загалом на маршрути електротранспорту вийде 220 одиниць рухомого складу. Розклад руху електротранспорту можна дізнатися на офіційному сайті КП «Дніпровський електротранспорт»: https://det-dnipro.dp.ua/pasazhyram/#rozklad

Нагадаємо, раніше ми писали, про найнебезпечніші дні жовтня, який несе нам п'ятницю 13 і затемнення Сонця.