Спека повертається: 6 порад, що краще одягти влітку

Дуже часто влітку буває так спекотно, що просто не можливо знаходитись на вулиці. В такі моменти важливо обирати правильний одяг, повідомляє Дніпровська панорама.

Одяг може допомогти хоч якось перенести спеку. 

6 порад, що одягти влітку:

1. В теплу пору року краще носити натуральні матеріали: льон або бавовну. Зазвичай одяг з таких тканин шиють вільного крою, тому в ній ви не будете потіти. Тоді ж як одяг із синтетики дуже парять ваше тіло.

2. Всі знають, що влітку треба носити одяг світлих кольорів, проте чомусь це не всі роблять. Доведено, що світлий колір відбиває сонячні промені та тепло. Проте коли ви носите темні кольори, то сонце навпаки поглинається ним.

3. Носіть широкі речі або ще як кажуть oversize. Обтислі речі навпаки сковують ваші рухи. Вони заважають нормальному теплообміну.

4. Влітку дуже важливо носити головний убір: солом'яні капелюхи, спортивні кепки чи панамки. Вони захищатимуть вашу голову від теплого проміння, що допоможе запобігти сонячному удару.

5. Відмовтеся від джинсів. Ця тканина є дуже цупкою. Краще носити широкі штани з натуральних тканин.

6. Не носіть в спеку кросівки та закрите взуття. Воно буде парити. Краще оберіть босоніжки чи сандалі. Краще без підборів, бо вони створюють додаткове навантаження на ваші ноги.

Нагадаємо, раніше ми писали, що альпіністка з Дніпра успішно підкорила найвищу гору Північної Америки (Фото).