Сподіваюся, що депутати проголосують за відміну приватизації: мер Дніпра Філатов про стадіон "Авангард" після зустрічі з "активом" ж/м Придніпровськ

Мер Дніпра Борис Філатов після зустрічі з так званими "активістами" житлового масиву Придніпровськ, які з незрозумілих причин вимагають скасування приватизації стадіону "Авангард", сподівається на те, що депутати міської ради проголосують 19 липня за відміну цієї самої приватизації. Про це міський голова написав на своїй сторінці у Facebook 29 червня - повідомляє "Дніпровська панорама".

"Сьогодні я зустрівся з «активом» житлового масиву «Придніпровськ», який цілодобово поливав мене брудом, вимагаючи скасування приватизації стадіону «Авангард».

Є гарна приказка.

«Бійся своїх бажань» (с)

Тепер замість інвестиційного договору, нової футбольної школи та інших ніштяків не буде нічого.

19 липня, сподіваюся, депутати проголосують за відміну приватизації.

Ви досягли свого.

Ситуація дуже схожа на «актив» житлового масиву «Перемога», який вирішив повоювати з Національним комітетом спорту інвалідів, і в результаті реконструкція Набережної «переїхала» з правого берега на лівий.

Повірте, після війни колишній «Фрунзенський» ми зробимо так, що всі позаздрять", - написав у соцмережі Борис Філатов.

Приватизація "Авангарду" допомогла б знайти інвестора, який би реконструював легендарний стадіон у Придніпровську. Раніше ми повідомляли про те, що звичайні мешканці житлового масиву наполягають на реконструкції легендарного стадіону, та навіть зібрали підписи у підтримку проведення аукціону та реконструкції "Авангарду".