Копійчаний салат, за який можна віддати мільйон. Щавель, яйце та огірок - справжня вітамінна бомба

Цей салат принесе вам смак літа на вашій тарілці. Він дуже гарно підходить для легкого сніданку. Дніпровська панорама пропонує салат з щавлем, яйцем та огірком.

Найголовніше, що він дуже багатий на вітаміни. Готується дуже швидко та просто. Перейдмео до приготування.

Складові:

  • Щавель - 40 гр
  • Шпинат - 40 гр
  • Яйця - 2 шт.
  • Цибуля-шалот - 20 гр
  • Огірки - 80 гр
  • Оливки - 1 стол.
  • Рослинна олія - 5 стол.
  • Сіль - за смаком
  • Запашний перець - за смаком.

Спосіб приготування:

  1. Яйця залийте холодною водою та поставте відварюватися. Після закипання вогонь зменште до середнього та варіть яйця близько десяти хвилин.
  2. Цибулю почистіть, зелень, огірок добре помийте. Листи свіжого щавлю ретельно промийте під проточною водою і обсушіть паперовими рушниками.
  3. З листів шпинату зріжте стеблинки. Наріжте листочки соломкою середнього розміру.
  4. Листочки щавлю наріжте аналогічно.
  5. Цибулю розріжте навпіл, кожну половинку нашаткуйте тонким пір'ям.
  6. Варені яйця остудіть та почистіть.
  7. Розріжте їх на чотири частини.
  8. У тарілку викладіть першим шаром шпинат, потім щавель, нарізаний брусочками огірок, цибуля і оливки.
  9. Викладіть зверху яйця, полийте олією, посоліть і поперчіть духмяним перцем.

Смачного!

Нагадаємо, раніше ми писали, що ніжні, корисні та дуже смачні: тушковані кабачки в сметані.