Стало відомо ім'я українського полоненого, якого вбили після слів "Слава Україні"

6 березня Україну та весь цивілізований світ вразило відео, на якому було страчено українського військовополоненого. Російські окупанти підступно розстріляли українського захисника після того, як він сказав "Слава Україні!". 7 березня за попередньою інформацією стало відомо ім'я загиблого Героя, який не злякався озброєних окупантів. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" посилаючись на сторінку на Facebook  30-ї окремої механізованої бригади ім. князя Костянтина Острозького.

За попередніми даними, загиблим є військовослужбовець 30-ї окремої механізованої бригади 41-річний Тимофій Миколайович Шадура. Тимофій Шадура вважається зниклим безвісти з 3 лютого 2023 року після бойових дій в районі міста Бахмут Донецької області.

"Наразі тіло нашого військовослужбовця знаходиться на тимчасово окупованій території. Остаточне підтвердження щодо особи буде встановлено після повернення тіла та проведення відповідних експертиз.

Командування 30-ї окремої механізованої бригади і побратими Героя висловлюють щирі співчуття його рідним та близьким. Помста буде невідворотною.

Слава Україні! Героям слава!, - йдеться в повідомленні 30-ої ОМБр ім. князя Костянтина Острозького.

Редакція "Дніпровської панорами" висловлює співчуття рідним та близьким загиблого Героя.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що в Україні оголосили грошову винагороду за імена вбивць полоненого, який сказав "Слава Україні".