Стрілянина у Дніпрі. У ДБР не підтвердили інформацію щодо виявлення алкоголю у крові чоловіка, якого застрелив патрульний

Експертиза щодо наявності алкоголю в крові чоловіка, якого у Дніпрі застрелив поліцейський, призначена, проте слідство ще чекає результати, тому ДБР не може підтвердити дані про вміст алкоголю у крові загиблого, повідомляє Дніпровська панорама, посилаючись на речницю ДБР Тетяну Сапьян.

Наразі я не можу підтвердити, що ті результати (експертизи), які є в інтернеті, є достовірними. Мені відомо, що вони ще не готові. Коли вони будуть готові і в них дійсно буде підтвердження про кількість алкоголю в крові, ми одразу повідомимо. Я не можу підтвердити правдивість цих документів, – заявила вона в ефірі національного телемарафону..

Вчора ЗМІ повідомили, що в крові загиблого виявили алкоголь на рівні 2,48 проміле. В сечі - на рівні 2,78 проміле. Як додало джерело, це приблизно одна випита пляшка горілки.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що патрульні зупинили автомобіль, в якому були дорослі та діти. Проте пасажири проігнорували вимогу вийти з салону. Тоді поліція почала силою витягувати їх транспорту та застосувала газовий балончик. 

Під час бійки поліцейський застосував табельну зброю та тричі вистрелив у спину пасажиру. Від отриманих травм чоловік помер. 

Також читайте: Стрілянина в Дніпрі. Як себе почуває постраждала поліцейська (відео)

"Віз дітей і коханку на море". З'явилися нові деталі стрілянини у Дніпрі (відео)

Адвокат затриманого патрульного з Дніпра запевняє, що немає жодних підстав тримали його під вартою (відео)