"Віз дітей і коханку на море". З'явилися нові деталі стрілянини у Дніпрі (відео)

В історії загиблого від кулі поліцейського у Дніпрі з'ясувалися подробиці любовної драми, повідомляє Дніпровська панорама, посилаючись на ДніпроTV.

За інформацією журналістів, жінку, що була в авто разом з убитим Джумамбером, звати Тетяна Патинка.

Саме вона стала причиною, чому чоловік пішов з сімʼї.

Нові подробиці в ексклюзивному сюжеті ДніпроTV:

Також журналісти telegra  дізналися. що убитий 38-річний Джумбері Сілогава мав стосунок до групи одного із кримінальних авторитетів Дніпра та Камʼянського. Займався похоронним бізнесом у Петриківці Дніпропетровської області, який в Україні ніколи не обходиться без кримінальних зв'язків. Останнім часом у Сілогави справи пішли ще краще – він постійно виграє тендери від петриківських комунальних підприємств на поховання бійців, які загинули на фронті.

Ще застрелений Джумбері Сілогава неодноразово порушував ПДР. За останні 4 роки на нього було складено 12 протоколів через перевищення швидкості, керування без посвідчення водія та рух під заборонені знаки.

Автомобіль Jaguar належить колишній дружині. У момент інциденту в машині перебувала 22-річна супутниця Тетяна Патинка. З колишньою дружиною чоловік розлучилися, вони судилися через аліменти. 

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що патрульні зупинили автомобіль, в якому були дорослі та діти. Проте пасажири проігнорували вимогу вийти з салону. Тоді поліція почала силою витягувати їх транспорту та застосувала газовий балончик. 

Під час бійки поліцейський застосував табельну зброю та тричі вистрелив у спину пасажиру. Від отриманих травм чоловік помер. 

Такж читайте: Стрілянина в Дніпрі. Як себе почуває постраждала поліцейська (відео)