Свинина в банці: секрет ідеальної нарізки та бутербродів

Втомилися від одноманітних бутербродів? Шукаєте нове та апетитне доповнення до вашого столу? Тоді вам обов'язково потрібно спробувати цю неймовірну свинину в банці, повідомляє Дніпровська порадниця.

Приготування цієї страви не потребує багато зусиль, а результат вас приємно здивує. Ароматна, соковита, м'яка свинина стане вашим улюбленим інгредієнтом для бутербродів, салатів або просто як самостійна страва.

Інгредієнти

М'ясо (свинина) - 2 кг;
Часник - 12 зубчиків;
Приправа для шашлику - 1 ст. л.;
Сіль - на свій смак;
Перець чорний горошком - на свій смак;
Лавровий лист - 2 - 3 шт.

Приготування

  1. М'ясо нарізаємо шматками. Обвалюємо в спеціях (змішуємо сіль та спеції для шашлику). На дно банки кладемо часник, лавровий лист та чорний перець.
  2. Укладаємо м'ясо. Нещільно закриваємо кришку і ставимо в каструлю, застелену рушником, заливаємо холодною водою. Закриваємо кришкою та ставимо на вогонь на 2.5 - 3 години з моменту закипання. Вогонь невеликий. Дістаємо, закручуємо кришкою щільно і забираємо в холодильник.

Також раніше ми писали Смачні та ситні: Гарячі бутерброди за 10 хвилин (відеорецепт)