Свято у парку

До дня захисту Дітей Молодіжний парк «Новокодацький» приготував цікаву програму розваг. Для соціально-незахищених категорій дітей  - уся анімація абсолютно безкоштовна.

IMG_6430 IMG_6586

Розпочався день зі щорічного турніру з міні футболу серед команд учасників АТО, з нагоди Дня Захисту Дітей.

IMG_6536 IMG_6569

«Такий матч – дарує особливі емоції. На полі – сильні духом люди, люди – патріоти, які захищали цілісність держави, і на щастя вижили та вистояли. приклад і мотиватор – для підлітків», - каже директор парку Молодіжного парку «Новокодацький» Валерія Пашко.

IMG_6431 IMG_6566

З 10.00 запрацювали атракціони.

«Усі бажаючі мали змогу кататися досхочу, - цього року ми вирішили – свято так свято, і всі діти катаються безкоштовно, - каже помічник керівника парку «Новокодацький», депутат міської ради Олег Григорук.

IMG_6449 IMG_6553

Кулькове шоу та кулькові майстер-класи, мультики просто неба, квілінг і навіть виробляння слаймів, м’якеньких антистресових штучок, на яких «помішані» нині всі діти.

IMG_6470

Була тематична анімація із популярними улюбленими  казковими героями:  Марвел, Аліса у задзеркаллі, Холодне серце, Бейблейд.

У зеленій зоні парку - фемелі фест  Барбекю шоу, серед учасників - 7 сімей. кожна з  учасників отримала сім наборів для барбекю та дві години на все про все.

IMG_6601

Завдання: створити всією родиною смачнючі барбекю блюда. На переможця чекали солодощі, а за умовами конкурсу  усі продукти і «результати» кулінарного змагання учасники залишають собі.

Для екстрималів – відкрили оновлений майданчик для катання на скейті.

IMG_6505

На тенісних кортах були майстер-класи – кожен мав змогу навчитись, а потім і награтись до «сьомого поту».

IMG_6503

До річки бігти не прийшлось, бо водні процедури влаштували на центральній алеї. Гра  Водяний Лазертаг, - драйвове і дуже актуальне заняття у спеку.

Не обійшлось і без святкового подарунку – МОРОЗИВА.

Для всіх і безкоштовно!