Торт без випічки, без духовки та без печива за 8 хвилин. Легко приготує навіть дитина

Сьогодні хочемо поділитися з вами чудовим смачним рецептом приготування тортика. Такий торт готується дуже просто та швидко. Читайте далі і переконайтеся в цьому самі, - розповідає Дніпровська панорама.

Інгредієнти на форму 20 см

Сметана – 500 мл.
Згущене молоко - 370 гр. (1б.)
Батон - 1 шт.
Полуниця - 600 гр. (за смаком)
Плитка шоколаду – для прикраси

Як приготувати

Крем

Для цього торта приготувати нам потрібно лише крем. Духовка нам не знадобиться — ми нічого не пектимемо!
До сметані додаємо згущене молоко і добре збиваємо міксером до щільної консистенції.

Здорово, якщо сметана буде домашньою, але можна використовувати і магазинну.

У батона з усіх боків обрізаємо скоринку і нарізаємо тонкими скибочками. Скибочки батона будуть служити бісквітом для нашого торта.
Повірте, ніхто не здогадається, що ви використовуєте батон.

Збираємо наш тортик

Можна використовувати роз'ємне кільце, але ви можете використовувати так само глибоку миску, яку необхідно вистелити зсередини харчовою плівкою, щоб потім торт легко дістати.
Викладаємо шар крему, далі йде батон. Батон потрібно просочити - до однієї ложки згущеного молока додаємо трохи води і пензликом змочуємо батон. Просочення багато не потрібно, просочуємо трохи.

Далі знову викладаємо крем. До речі, якщо раптом крем у вас вийшов трохи рідким – нічого страшного! У цьому випадку просто не використовуйте просочення, наші коржі з батона і так добре просочаться.

Робимо шар із нарізаної кубиком полуниці і її теж трошки промазуємо кремом. До речі, можна сміливо використати будь-які сезонні фрукти.
Далі знову йде батон, просочення, крем та полуниця.

Останній шар у нас із крему. Накриваємо тортик харчовою плівкою і відправляємо на пару годинників в холодильник, щоб тортик добре просочився.

Виймаємо наш тортик із форми та прикрашаємо за своїм бажанням. Можна прикрасити ягодами або розтопити плитку шоколаду і полити тортик зверху з кондитерського мішка. Загалом тут як дозволить ваша фантазія.

У результаті у нас вийшов дуже простий у приготуванні, але дуже смачний тортик. А найголовніше, що не потрібно нічого запікати, і ваша кухня залишиться прохолодною!

Приємного чаювання!