Торт на сковороді. Так смачно і просто ви ще не готували

Торт на сковороді. Готується так просто і легко, що ви готуватимете за цим рецептом ще дуже довго. Про це повідомляє Дніпровська порадниця.

Інгредієнти:

Для коржів:
Яйце - 2 шт.
Борошно – 260 гр.
Цукор – 200 гр.
Молоко – 180 мл.
Розпушувач – 5 гр.
Окріп - 100 мл.
Олія соняшникова без запаху – 50 мл.
Какао – 20 гр.
Сода-1 ч.л.

Для крему:

Сирна маса - 250 гр.
Вершків 33% жирності - 350 гр
Цукрова пудра – 100 гр.

Приготування:

  1. В чаші з'єднуємо яйця з цукром та молоком, перемішуємо до розчинення цукру. Додаємо соду.
    2. Борошно з'єднуємо з розпушувачем і какао. Просіюємо і додаємо в яєчно-молочну масу. Замішуємо тісто, в кінці додаємо окріп і олію, добре перемішуємо до однорідної консистенції.
    3. На сухій сковороді на середньому вогні випікаємо з двох сторін коржі під кришкою, приблизно як великі панкейки. (1 корж приблизно 1 суповий повний ополоник). Коржі випікаються швидко. Як одна сторона покриється бульбашками - можна перевертати.
    4. Виріжемо рівні коржі за допомогою форми (у мене 18 см), а відрізки подрібнимо в блендері (вони для декору).
    5. Для крему потрібно збити холодні вершки в холодній гущавині до м'яких пік.
    6. Додати цукрову пудру та сирний сир. Збити до густого крему.
    7. Збирати торт бажано у формі. У прошарок можна додати фрукти, ягоди, горіхи, або як я карамель.
    8. Кожен шар добре змастити кремом, накрити харчовою плівкою та поставити в холодильник на 4 години.
    9. Виймаємо торт із форми, краю змастити кремом.Прикрашаємо крихтою.

Смачного!

Нагадаємо, раніше ми писали

Спокуса для гурманів. Як приготувати тірамісу швидко і смачно