Торт за 15 хвилин: без борошна, без випічки має просто неперевершений смак
Хто сказав, що торт має бути складним і вимагати годинника стояння біля плити? Пропонуємо вам неймовірно простий та швидкий рецепт торта, який підкорить серця як дітей, так і дорослих. Цей десерт не тільки смачний, а й корисний, адже у його складі немає борошна та інших шкідливих добавок.
Інгредієнти:
100 г чорносливу
100 г кураги
100 г ізюму
100 г волоських горіхів
100 г арахісу
300 г солодкого (вершкового) крекеру
400 г сметани 25% (сметана кімнатної температури, щоб вона стала рідкісною і все легше було перемішати).
300 г згущеного молока кімнатної температури.
щіпка ваніліну
Приготування:
Замочуємо в окропі курагу, родзинки та чорнослив. На суху сковороду висипаємо арахіс, обсмажуємо, можете купити обсмажений.
Просушуємо паперовим рушником курагу, родзинки та чорнослив. Нарізаємо дрібними кубиками курагу та чорнослив, нарізаємо дрібно волоські горіхи.
Змішуємо в окремій мисці згущене молоко і сметану, додаємо ванілін.
До них викладаємо крекер, родзинки, чорнослив, арахіс, курагу та волоські горіхи, перемішуємо. Якщо у вас великий крекер, краще поламайте його на дрібніші шматочки.
Застилаємо глибоку форму харчовою плівкою, викладаємо на дно суміш і утрамбовуємо.
Накриваємо торт харчовою плівкою, ставимо нагору прес. Залишаємо торт на 24 години у холодильнику.
Приємного апетиту!