Тренди осені 2023. Чотири стильні багатошарові стрижки з чубчиком

Цієї осені у тренді будуть стрижки, які надають волоссю об'єм та омолоджують. Обов'язковим атрибутом таких стрижок буде чубчик. Багатошарові стрижки з чубчиком підходять для будь-яких типів волосся, тому кожен зможе знайти варіант на свій смак, пише Дніпровська панорама, посилаючись на Today.

Стилісти рекомендують звернути увагу на чотири основні зачіски. Вони не вимагають тривалого укладання та чудово підкреслять усі переваги у зовнішності дівчини.

Довгий боб

Довгий боб у поєднанні з короткою чубчиком ідеально підходить овальним та круглим особам. Свіжість чубчика і недбалий вигляд багатошарового боба - все, що вам потрібно, щоб омолодити свій образ. Якщо у вас тонке волосся, поекспериментуйте зі схованими шарами, щоб отримати бажаний об'єм.

М'яка шеггі

Це багатошарова стрижка, яка традиційно стрижеться з чубчиком. Вона створює приголомшливий обсяг на маківці, а до кінців волосся зазвичай розходяться. Шеггі зазвичай поєднується з чубчиком-фіранкою, але можна експериментувати і з іншими стилями. Якщо ви хочете виглядати молодо та свіжо, то сміливо можете скуштувати цю стрижку.

Довге волосся з короткою чубчиком

Якщо у вас кругле або овальне обличчя, і при цьому довге волосся, то спробуйте зробити коротку чубчик, і ваш образ кардинально зміниться на краще. Чубчик стилізує овал обличчя, а щоб додати довгому волоссю об'єму, попросіть майстра зробити каскад.

Міксі

Мікс можна назвати бунтарською стрижкою. Вона поєднує в собі елементи стрижок кефаль та піксі: форму першої та довжину другої. Ця стрижка з чубчиком та дуже розрізненими шарами з подовженою задньою частиною волосся підійде під будь-який тип волосся.

Нагадаємо, раніше ми писали: Водорості на пляжі, купи сміття і асфальт, що розсипався. Як проходить оксамитовий сезон в окупованому Бердянську