Три креми для шкіри обличчя, які варто спробувати всім

Б’юті-рутина має закривати всі потреби шкіри. Одним з обов’язкових етапів є нанесення крему. Зазвичай це роблять після очищення, тонізації, використання сироватки. Варто зазначити, що крем для обличчя може виконувати різні функції: зволожувати, відновлювати, поліпшувати тон тощо. Наступними етапами необхідно нанести засіб на шкіру навколо очей і використати SPF. Отже, поговоримо про крем і декілька пропозицій від бренду INSTYTUTUM.

Відновлення із Superbiotic Plant-Based Ceramide Cream

Якщо ваша шкіра потребує відновлення після пошкодження захисного бар’єра, то Superbiotic Plant-Based Ceramide Cream — ідеальне рішення для цього. Засіб містить біосумісні кераміди, 3-відсотковий пре- і пробіотичний комплекс для відновлення балансу.

Продукт завдяки своїй дії дає захист від щоденних подразників. Ви отримуєте гладеньку та добре зволожену шкіру. А приємний бонус — сяйливий і здоровий тон обличчя.

Ультразволоження з Hydrafusion 4D HA Hydrating Water Burst Cream

Якщо необхідне потужне зволоження, то підійде Hydrafusion 4D HA Hydrating Water Burst Cream з інноваційною легкою текстурою. Крем-гель під час нанесення поділяється на тисячі мікрокрапель, а це забезпечує ультразволоження.

Особливості такого засобу:

  • має легку текстуру й не забиває пори;
  • підходить усім типам шкіри, особливо жирному та комбінованому;
  • бореться із сухістю, зневодненням, нерівномірною текстурою, зморшками тощо.

Використовувати  крем можна щодня зранку та ввечері. Його можна наносити після очищення, тонізації та сироватки, але перед SPF.

Приголомшливе сяйво із вітаміном C

Якщо хочете вирівняти тон шкіри та додати їй здорове сяйво, то крем з вітаміном С C-Illuminating 3D-moisturizer ідеально для цього підходить. Формула є мультифункціональною та антивіковою. За регулярного застосування шкіра стає м’якою, зміцненою та гладенькою.

У формулі засобу є спеціальні перламутрові мікрочастинки. Вони й забезпечують приголомшливе сяйво шкіри.

Отже, крем обов’язково має бути у вашому щоденному догляді. А якою буде його основна функція, залежить від стану шкіри та її потреб.