У 100 разів смачніше за котлети. Будете готувати такий фарш через день (фото)
Якщо любите котлети, але набридло їх готувати і хочеться чогось новенького та смачненького, радимо взяти на озброєння ось цей простий рецепт. Упевнені, чоловік їстиме і нахвалюватиме, а примхливі діти попросять добавки, передає Дніпровська панорама.
Інгредієнти для котлет із начинкою:
фарш - 500 г;
перець чорний мелений - щіпка;
цибуля ріпчаста - шт.;
сіль - ½ ч. л.;
яйця - 2 шт.;
часник - 2 зубчики;
сир - 100 г;
батон - 2 скибочки;
сметана - 100 г;
молоко - 100 мл.
Приготування котлет із начинкою:
Хліб потрібно заздалегідь замочити у молоці.
Нарізаємо невеликими кубиками цибулю, додаємо у фарш. Розбиваємо в м'ясну масу яйце, висипаємо сіль та чорний мелений перець, ретельно перемішуємо.
У масу додаємо віджатий від молока батон, знову змішуємо компоненти м'ясної суміші. В окрему миску дрібно натираємо сир, пропускаємо туди ж чДуховку розігріваємо до 180 градусів, випікаємо котлети 40 хвилин.
До начинки також можна додати нашатковану зелень, наприклад, петрушку. Виходять ситні котлети, які підходять до будь-якого гарніру. Через прес зубчики часнику.
До сиру додаємо яйце та сметану, добре перемішуємо компоненти – це начинка для котлет.
Застилаємо лист пергаментом, формуємо з фаршу 6 великих котлет.
Викладаємо котлети на лист, робимо заглиблення в середині. Викладаємо у поглиблення начинку.
Духовку розігріваємо до 180 градусів, випікаємо котлети 40 хвилин.
До начинки також можна додати нашатковану зелень, наприклад, петрушку. Виходять ситні котлети, які підходять до будь-якого гарніру.