У Бердянську окупанти вбили 16-річного хлопця

У тимчасово окупованому Бердянську Запорізької області окупанти вбили підлітка, якого майже рік тримали у полоні. Відомо, що 16-річного підлітка орки хотіли судити, передає Дніпровська панорама.

Тиграна Оганесяна викрали з дому у вересні 2022 року. Потім з'ясувалося, що його з іншим підлітком, Микитою Хангановим орки звинуватили у тероризмі. 

Європарламент у травні вимагав від російської влади зняти усі звинувачення та негайно звільнити хлопців.

Але сьогодні рашистські потвори повідомили, що вбили двох "бойовиків" та називають ім'я Тиграна. Ще і вихваляються тим на своїх смітниках.

Рашисти повідомили, що під час сьогоднішньої перестрілки було ліквідовано українських диверсантів, серед яких був і Тигран Оганісян. 

Тимура вже неодноразово затримували російські силовики, ще станом на 16 червня він перебував за ґратами і окупаційна влада мала наміри судити двох підлітків з Бердянська, звинувачуючи їх у підготовці диверсії. 

Навіть Євросоюз вимагав звільнити Микиту Ханганова та Тиграна Оганісяна. 

Бердянська партизанська армія підтвердила загибель Тиграна…

Герою Слава!

Дуже схоже, що вбивство Бердянського підлітка — інсценування ФСБ РФ, яке так замітає сліди чергового воєнного злочину. Ймовірно, Тиграна могли до смерті закатувати «на підвалі», вибиваючи зізнання. 

А сьогоднішню стрілянину з «вагнерівцями» фсбешники використали для прикриття.