У будинку на Набережній Перемоги у Дніпрі, який постраждав від ракетного удару, встановили новий ліфт (Фото)

У вівторок, 25 квітня 2023 року, черговий по місту директор департаменту житлового господарства Дніпровської міськради Грицай Владислав перевіряв, як виконано доручення міського голови Бориса Філатова щодо установки нового ліфту у будинку № 118 на Набережній Перемоги, який постраждав внаслідок ракетного удару в січні цього року. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" з посиланням на ДніпроTV.

У будинку № 118 на Набережній Перемоги внаслідок ракетного обстрілу суттєво постраждав ліфт у п’ятому під’їзді. Фахівцями ліфтової компанії було встановлено, що ліфт майже не підлягав поточному ремонту та потребував повної заміни. Міський голова Дніпра дав дорученням ліфтовій службі якнайшвидше провести роботи з установки нового ліфту.

Зараз ліфт замінили на новий. Спонсором цих робіт стала компанія Нова Пошта.

25 квітня черговий по місту Грицай Владислав проінспектував закінчення монтажу нового ліфтового обладнання у п'ятому під'їзді будинку №118. Старий двигун та лебідку замінили на нові - італійського походження. Замінили троси та обмежувач швидкості. Вже встановили нову кабіну ліфту та двері на усіх поверхах. Також було виконано ремонт машинного приміщення, що на горищі, в якому знаходиться нова сучасна станція керування ліфтом турецького виробництва.


 
Роботи з монтажу тривали близько двох місяців. Тепер мешканці 5-го під'їзду на Набережній Перемоги, 118 можуть користуватись новим та безпечним ліфтом.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що Борис Філатов показав, як Дніпро готується до опалювального сезону.