У будинку на Набережній Перемоги у Дніпрі, який постраждав від ракетного удару, встановили новий ліфт (Фото)

У вівторок, 25 квітня 2023 року, черговий по місту директор департаменту житлового господарства Дніпровської міськради Грицай Владислав перевіряв, як виконано доручення міського голови Бориса Філатова щодо установки нового ліфту у будинку № 118 на Набережній Перемоги, який постраждав внаслідок ракетного удару в січні цього року. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" з посиланням на ДніпроTV.

У будинку № 118 на Набережній Перемоги внаслідок ракетного обстрілу суттєво постраждав ліфт у п’ятому під’їзді. Фахівцями ліфтової компанії було встановлено, що ліфт майже не підлягав поточному ремонту та потребував повної заміни. Міський голова Дніпра дав дорученням ліфтовій службі якнайшвидше провести роботи з установки нового ліфту.

Новый лифт Победа

Зараз ліфт замінили на новий. Спонсором цих робіт стала компанія Нова Пошта.

Грицай інспекція

25 квітня черговий по місту Грицай Владислав проінспектував закінчення монтажу нового ліфтового обладнання у п'ятому під'їзді будинку №118. Старий двигун та лебідку замінили на нові - італійського походження. Замінили троси та обмежувач швидкості. Вже встановили нову кабіну ліфту та двері на усіх поверхах. Також було виконано ремонт машинного приміщення, що на горищі, в якому знаходиться нова сучасна станція керування ліфтом турецького виробництва.

Лифт на Победе
 
Роботи з монтажу тривали близько двох місяців. Тепер мешканці 5-го під'їзду на Набережній Перемоги, 118 можуть користуватись новим та безпечним ліфтом.

Лифт на Победе

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що Борис Філатов показав, як Дніпро готується до опалювального сезону.