У День Незалежності Дніпро надав ЗСУ чергову велику партію дронів і квадроциклів на більш ніж 21 млн грн

Дніпро є лідером у підтримці Сил оборони та продовжує забезпечувати військових технікою і транспортом. 24 серпня, у День Незалежності України, місто надало різним бригадам оборонців чергову велику та комплексну партію необхідного. Це ще 33 квадроцикли і понад 200 дронів різного типу — «кажани», «мавікі» та FPV. Про це повідомляє Дніпровська порадниця з посиланням на пресслужбу міської ради.

«Усі ці речі дуже потрібні. Вони використовуються за призначенням у бойових умовах. Зазвичай все відбувається так, що ми даємо заявки, а потім, на наше щастя, наше місто (де була сформована наша бригада) нас підтримує. Ця підтримка триває протягом усіх цих 2,5 років», — говорить начальник групи комунікації 128-ї бригади ТрО ЗСУ Олександр Курбатов.

Зі свого боку, мер Дніпра Борис Філатов наголосив: місто і надалі системно підтримуватиме Сили оборони — купуючи те, що замовляють бойові бригади.

«Дуже зараз складна ситуація на лінії фронту. І конче потрібно все те, що хлопці замовляли. Тому будем працювати далі. Не тільки на честь державних свят, а постійно — кожного тижня будемо щось передавати. Те, що просять наші оборонці. Будемо співпрацювати. І разом до перемоги», — зазначив Філатов.