У Дніпрі для безпеки пішоходів та водіїв встановили новий світлофорний об’єкт

У Дніпрі для безпеки пішоходів та водіїв улаштували новий світлофорний об’єкт на перехресті вулиць Титова та Янгеляа. Це зробилит за зверненнями місцевих жителів. Світлофор став другим таким об'єктом, який встановили з нуля у 2023 році. Про це повідомляє Дніпровська панорама.

Тут дуже жвавий рух, до того ж патрульна поліція визначила це перехрестя як місце концентрації ДТП, рекомендувала встановити світлофор для зниження аварійності. Тому тут змонтували: 6 транспортних та 6 пішохідних світлофорів. Вони всі світлодіодні. Установили 6 LED-світильників для освітлення переходів у темну пору. Для безбар’єрності улаштували пандуси та тактильну плитку в зонах підходу до пішохідного переходу, – показав директор КП «Транспортна інфраструктура міста» ДМР Дмитро Герасимов.

Дніпрянин Олександр розповідає, що через жвавий рух тут часто були аварії.

Це дуже добре, що встановили світлофор, бо тут часто водії не помічають пішоходів. Особисто я довго чекаю, поки потік авто зменшиться, щоб мене побачили, й тільки потім переходжу, - каже дніпрянин.

Зі світлофором на цьому перехресті нам, пішоходам, буде безпечніше. У мене є діти, я завжди хвилювалась, як вони переходитимуть дорогу саме через це перехрестя. А зараз вже буду спокійна! – підсумувала місцева мешканка Олена.

Нагадаємо, раніше ми писали, про важливу заяву від КП «Теплоенерго»: є ризик залишитись без газу.