У Дніпрі комунальники закінчили аварійні роботи на мережах водопостачання. Оперативні дані на 18:00

У Дніпрі у суботу, 19 серпня, станом на 18:00 аварійні бригади КП "Дніпроводоканал" завершили ремонтні роботи на мережах водопостачання. Про це повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на інформацію від Дніпровської міськради.

Ремонтні роботи заверщили за такими адресами:

  • вул. Кості Гордієнка, 12. Відновлено водопостачання по вул. Кості Гордієнко, Полковника Горленка, Володимира Івасюка, Військовоморська;
  • вул. Безлісна, 1. Відновлено водопостачання на таких вулицях: Безлісна, Дзеркальна, Фесенка, Велика, Мала, Партизанська, Яготинська, Окружна, Костя Пестушка, Крутий Яр, пров. Ранковий;
  • просп. Богдана Хмельницького, 48. Відновлено водопостачання на просп. Богдана Хмельницького, 46, 48, вул. Матроська, 39, 41, вул. Новокримська, 51, 53, пров. Архітектурний 5, 6, 7, 8. 

Наразі всі підвищувальні насосні станції та насосно-фільтрувальні станції працюють у звичному режимі. Знеструмлення та аварійні ситуації на цих об’єктах відсутні. 

Нагадаємо, раніше ми писали, що 12-річний дніпрянин знімає стрес від війни плетінням браслетів, які він передає бійцям ЗСУ на фронт.