У Дніпрі масштабне відключення води з 22 по 26 липня. Працюватимуть спецбригади

У Дніпрі на цьому тижні протягом чотирьох днів відключатимуть воду. Роботи заплановані протягом з 22 по 26 липня. Серед тих, кому відключатимуть воду - боржники багатоквартирних будинків. Спеціалізована бригада КП «Дніпроводоканал» буде відключати послугу водовідведення мешканцям Самарського та Новокодацького районів міста, які заборгували підприємству  684 529,99 грн. Про це повідомляє Дніпровська порадниця з посиланням на КП Дніпроводоканал.

Також через заборгованість мешканців Самарського та Дніпровського районів міста перед КП «Дніпроводоканал», що становить 388 519,97 грн, в період з 22 по 26 липня 2024 р. спеціалізованою бригадою КП «Дніпроводоканал» буде проведено заплановане відключення послуги водопостачання за зазначеними адресами:

Просить підприємство дніпрян своєчасно сплачувати рахунки за спожиту воду, адже це важливо для стабільного функціонування підприємства, для оперативної ліквідації аварій та для забезпечення мешканців нашого міста водою.

Задля уникнення відключень, просимо погасити наявну заборгованість або укласти договір  реструктуризації, звернувшись до Центрів абонентських послуг ТОВ «ЄРЦ КП» або до районних абонслужб за зручною адресою в розділі Контакти.

Нагадаємо, раніше ми писали

Як допомогти кімнатним рослинам пережити спеку: поради досвідченого садівника