У Дніпрі на бульварі Слави кипить робота. Ремонтують тротуари і дорогу (фото)

У четвер, 27 квітня, черговий по місту Олексій Самілик, заступник директора департаменту благоустрою та інфраструктури Дніпровської міськради, перевіряв як виконується доручення міського голови Бориса Філатова з ремонту дорожнього та тротуарного покриття. Черговий по місту відвідав бульвар Слави, де саме зараз йде ремонт тротуарної зони, повідомляє Дніпровська панорама.

У 2023 році на поточний ремонт покриття автошляхів міста Дніпра виділено 450 млн. грн. з міського бюджету. За дорученням міського голови Бориса Філатова комунальники планують виконати такі роботи на площі близько 320 тис. м2.

Зокрема на бульварі Слави триває поточний (середній) ремонт дорожнього та тротуарного покриття. Це друга подібна локація цього року, оскільки минулого року комунальники могли виконувати лише аварійні роботи через дію постанови Кабінету Міністрів №590.

Наразі комунальники виконують ремонт тротуарної частини, а саме виконано роботи з демонтажу старого асфальтобетонного покриття та бордюрного каменю на пішохідній зоні. Після чого пішохідна зона буде вимощена тротуарною плиткою, облаштована велодоріжкою та тактильною плиткою для безпечного пересування людей з вадами зору.

Роботи планується завершити за 2 місяці.  Після завершення робіт на тротуарній зоні, буде виконано роботи з ремонту дорожнього покриття.

Загалом планується виконати ремонт покриття на площі близько 18 тис. м2 покриття та замінити близько 5 км бордюрного каменю. Орієнтовна вартість робіт – 40 млн. грн.

Окрім цього по місту не припиняються роботи з ремонту дорожнього покриття ямковим та картковим методом. По місту в роботі задіяно 8 дорожніх бригад, які працюють паралельно в різних районах.

Нагадаємо, раніше ми писали

Грози, град та шквальний вітер: синоптики попередили про погіршення погоди у Дніпрі та області