У Дніпрі на Савченко маршрутка з пасажирами "вилетіла" на узбіччя: з'явилися нові подробиці

У Дніпрі вранці 23 березня на вулиці Юрія Савченко маршрутний автобус №87Б з пасажирами "вилетів" на узбіччя та мало не врізався в дерево. Під час ДТП обійшлося без постраждалих. У департаменті траспорту та транспортної інфраструктури нашому кореспонденту прокоментували цей інцидент - повідомляє "Дніпровська панорама".

Близько 8-ої ранку 23 березня автобус рухався вулицею Савченко за маршрутом 87Б. В районі 7-ої лікарні водій вантажного транспортного засобу, що рухався попереду, скоїв екстрене гальмування.

Для запобігання зіткнення з вантажівкою, водій маршрутки, яка їхали позаду вантажівки, був вимушений зманеврувати. Під час маневру зачепив автомобіль дзеркалом та виїхав на узбіччя. Потерпілих під час інциденту не було. На місці ДТП було оформлено європротокол.

У Департаменті транспорту відзначили, що зіткнень з іншими об'єктами, як це зараз розповсюджується у деяких ЗМІ та телеграм-каналах, не було. Автобус було направлено до автопарку для заміни дзеркала.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що в Дніпрі на поминальні дні курсуватимуть спеціальні додаткові автобуси до кладовищ.