У Дніпрі не стало відомого транспортника, профспілкового лідера Григорія Шияна

У колективі елетротранпортників Дніпра сумна новина - у засвіти пішов ветеран підприємства, слюсар-електрик, голова профкому Депо №2 Шиян Григорій Іванович, повідомляє Дніпровська панорама, посилаючись на інформацію первинної профспілкової організаціїя КП "Дніпровський електротранспорт" Дніпровської міської ради.

4 вересня 2023 року на 75 році пішов з життя ветеран підприємства, слюсар-електрик, голова профкому Депо №2 (1989-1999 р.р.) Шиян Григорій Іванович.
Нехай добрий, світлий спомин про Григорія Івановича назавжди залишиться у серцях рідних, колег, усіх, хто його знав, любив та шанував. Важко знайти слова втіхи, коли зупиняється серце людини, яка була важливою у житті, проте світлі спогади про тих, хто залишив по собі добрі справи та чесно прожив своє життя, завжди будуть в наших серцях.
У нашій пам’яті Григорій Іванович назавжди залишиться добрим другом, доброзичливим колегою, надійним порадником, професіоналом своєї справи.
Глибоко сумуємо з приводу цієї непоправної втрати та висловлюємо щирі співчуття родині. Вічна світла пам’ять, - йдеться в повідомленні.

У коментарях люди згадують, що Григорій Іванович був професіоналом своєї справи та чуйним і відданим профспілковим лідером, залишивши по собі добру пам'ять.

Редакція Дніпровської панорами висловлює співчуття рідним і близьким поважного електротранспортника міста Григорія Шияна.

Нагадаємо, раніше ми писали: Як дівчина із Дніпра стала бортпровідницею. Розкриваємо секрети професії