У Дніпрі не стало відомого вченого Леоніда Прокопенка

Кафедра державного управління і місцевого самоврядування НТУ "Дніпровська політехніка" втратила засновника і завідувача - професора Леоніда Прокопенка, повідомляє Дніпровська панорама, посилаючись на повідомлення вузу.

Дуже сумна звістка, неможливо повірити…Світла і вічна памʼять доктору держуправління, професору, засновнику та завідувачу кафедри права та європейської інтеграції ДРІДУ - професору кафедри державного управління і місцевого самоврядування НТУ "Дніпровська політехніка" - Dnipro University of Technology - Леоніду Львовичу Прокопенку - талановитому Вченому й Учителю, надійному Другу й товаришу, прекрасній Людині.
Царства небесного…, - йдеться в повідомленні кафедри.

Під його керівництвом були створені та надруковані книги: «Міста і села Дніпропетровщини у вирі політичних репресій», «Історична пам'ять Дніпропетровщини: події, факти, імена, повернені з минулого», «Трагічне минуле: документи свідчать», «Славетні постаті Придніпров'я: імена, повернені з минулого».

Нагадаємо, раніше ми писали: Маленька онука не дочекалась молодого дідуся з фронту. Дніпропетровщина простилась з Героєм ЗСУ