У Дніпрі пішов з життя професор ДНУ

У Дніпрі пішов з життя Володимир Горпинич – відомий мовознавець, викладач, філолог та наставник, якого добре знали та поважали в Україні. Володимир Олександрович багато років присвятив педагогічній, викладацькій, науковій, адміністративній роботі. Свого часу був ректором Запорізького педагогічного інституту. Про це повідомляє Дніпровська порадниця з посиланням на Кафедру української мови ДНУ ім. О. Гончара.

Володимир Горпинич – автор багатьох підручників, посібників, монографій, словників, статей, тез, у яких висвітлював і стверджував свої наукові погляди щодо багатьох актуальних, назрілих мовознавчих питань.
Колектив кафедри української мови разом з усіма колегами факультету української й іноземної філології та мистецтвознавства ДНУ імені Олеся Гончара глибоко сумує і з невимовним душевним щемом від утрати прощається з Великою Людиною! Світла пам՚ять про Володимира Олександровича завжди буде жити в наших серцях, - написали у скорботному слові колеги з кафедри української мови ДНУ ім. Гончара.

Нагадаємо, раніше ми писали

З якими хворобами очей ВЛК може визнати придатним та непридатним до військової служби