У Дніпрі популярний ринок переїжджає на нове місце: чому саме

Місцеві жителі 12-го кварталу Дніпра знають ринок "Саланг" на вулиці Інженерній як місце, де можна знайти все, від свіжих продуктів до одягу та побутових товарів. Проте незабаром "Саланг" змінить свою адресу, адже вулицю Інженерну чекає реконструкція, повідомляє Дніпровська порадниця.

Тетяна Суворова, жителька 12-го кварталу, повідомила, що ринок переїде на площу Ринок біля пам'ятника Кротову. Це компактна, але зручна зона, де розмістяться всі торгові точки "Салангу", тож покупці й надалі зможуть насолоджуватися звичним асортиментом товарів.

Переїзд ринку – це лише перший крок до масштабної реконструкції вулиці Інженерної. За словами місцевої влади, тут планують створити сучасну зону відпочинку, якої так не вистачає на 12-му кварталі.

Хоча роботи з реконструкції були розпочаті ще до війни, через повномасштабне вторгнення їх довелося поставити на паузу. Наразі триває лише утеплення 10 будинків на вулиці Інженерній та проспекті Богдана Хмельницького. Ці роботи фінансуються Європейським Союзом через Європейський банк реконструкції та розвитку.

Повернення до реконструкції вулиці Інженерної очікується після закінчення війни. Місцеві жителі з нетерпінням чекають на оновлену вулицю та нову зону відпочинку, а також сподіваються, що "Саланг" і надалі залишатиметься улюбленим місцем для покупок.

Також раніше ми писали У Дніпрі на дві доби відключать воду: де саме (адреси)