Маринована редиска: хрустка та пікантна закуска за лічені хвилини
Ця хрустка закуска готується за лічені хвилини, а результат вразить навіть найвибагливіших гурманів. Пікантний маринад з запашними спеціями та часником підкреслить всю красу редиски, а її соковитість та хрусткість подарують незабутні смакові враження, повідомляє Дніпровська порадниця.
Інгредієнти
Редиска - 500 г;
Часник - 2 зубчики;
Кріп - 1 гілочка;
Цукор - 3 ч. л.;
Сіль - 1 ч. л.;
Лавровий лист - 2 шт.;
Перець запашний горошок - за смаком;
Перець чорний горошок - за смаком;
Оцет 9% - 1 ст. л.;
Вода - 500 мл.
Приготування
- Для маринаду змішуємо цукор, сіль, лавровий лист, запашний горошок, чорний горошок та заливаємо водою. Доводимо маринад до кипіння та вимикаємо.
- Редиску нарізаємо. На дно банки викладаємо гілочку кропу, часник і нарізану редиску.
- Заливаємо маринадом і додаємо 9% оцет. Закриваємо кришкою та відправляємо в холодильник.
Також раніше ми писали Як приготувати сосиски в тісті у фритюрі: хрусткі та апетитні (відеорецепт)