Маринована редиска: хрустка та пікантна закуска за лічені хвилини

Ця хрустка закуска готується за лічені хвилини, а результат вразить навіть найвибагливіших гурманів. Пікантний маринад з запашними спеціями та часником підкреслить всю красу редиски, а її соковитість та хрусткість подарують незабутні смакові враження, повідомляє Дніпровська порадниця.

Інгредієнти

Редиска - 500 г;
Часник - 2 зубчики;
Кріп - 1 гілочка;
Цукор - 3 ч. л.;
Сіль - 1 ч. л.;
Лавровий лист - 2 шт.;
Перець запашний горошок - за смаком;
Перець чорний горошок - за смаком;
Оцет 9% - 1 ст. л.;
Вода - 500 мл.

Як приготувати мариновану редиску

Приготування

  1. Для маринаду змішуємо цукор, сіль, лавровий лист, запашний горошок, чорний горошок та заливаємо водою. Доводимо маринад до кипіння та вимикаємо. 
  2. Редиску нарізаємо. На дно банки викладаємо гілочку кропу, часник і нарізану редиску.
  3. Заливаємо маринадом і додаємо 9% оцет. Закриваємо кришкою та відправляємо в холодильник.

Також раніше ми писали Як приготувати сосиски в тісті у фритюрі: хрусткі та апетитні (відеорецепт)