У Дніпрі тату-майстриня набила татуювання всліпу та завоювала мільйони переглядів у TikTok (відео)

Безкоштовне сюрприз-татуювання у Дніпрі. У тіктоці завірусився тренд з відео тату-майстрині Анастасії, яка набиває безкоштовні тату, але головна фішка у тому, що клієнт не знає навіть ескіз. Про це повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на Дніпро TV

У Дніпрі тату-майстриня Анастасія Чеботаренко набила татуювання всліпу і завоювала мільйони переглядів у TikTok. Її відео, в якому вона пропонує перехожим безкоштовно нанести малюнок на тіло, зібрало понад 3 мільйони переглядів.

Настя має червоний диплом маркетолога, але знайшла сфері краси

Анастасія – маркетолог з червоним дипломом, але зараз працює у сфері краси. Вона навчається на майстриню перманентного макіяжу та за сумісництвом займається міні-тату.

Ідея з відео прийшла до Анастасії спонтанно. Якось вона робила клієнтці перманентний макіяж, і та попросила довести лінію на бровах. Анастасія подумала, що було б цікаво спробувати набити татуювання всліпу.

Спробувала придумати щось незвичне

"Мені захотілося спробувати щось нове, незвичайне. Я подумала, що це буде цікаво і для мене, і для людей", – розповіла Анастасія.

Вона вирушила на центральну площу Дніпра з набором інструментів і розклеїла оголошення про безкоштовні татуювання. Першим відгукнувся чоловік, який хотів набити на плечі татуювання у вигляді серця.

"Я дуже хвилювалася, коли починала. Але потім зрозуміла, що це не так складно, як я думала. Треба просто бути уважним і не лякатись", – сказала Анастасія.

Чоловік, якому Анастасія набила татуювання, залишився задоволений результатом. Він сказав, що це було незабутнє відчуття.

Після того відео Анастасії стало дуже популярним у TikTok. Її запросили на інтерв'ю місцеві телеканали. Анастасія каже, що їй подобається бути в центрі уваги. Вона планує продовжувати знімати відео для TikTok і розвивати свій бізнес.

Додаткові деталі:

Анастасія Чеботаренко народилася в Дніпрі в 1995 році.
Вона закінчила Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана.
Займається татуюванням близько 3 років.
Її відео в TikTok зібрало понад 3 мільйони переглядів.

Як все відбувається, дивіться у відео

Детальніше про те, як усе було. Та чи насправді не все так страшно, дивіться у відео

Нагадаємо, раніше ми писали

До 40 тисяч гривень. У Дніпрі зросли зарплати найзатребуваніших професій: шиномонтажника, барбера, водія, менеджера реклами