До 40 тисяч гривень. У Дніпрі зросли зарплати найзатребуваніших професій: шиномонтажника, барбера, водія, менеджера реклами

У Дніпрі спостерігається зростання зарплат. Роботодавці вимушені підвищувати винагороду, щоб залучити працівників, оскільки через війну дефіцит кадрів стає дедалі гострішим, повідомляє Дніпровська панорама.

За даними Інспекції з питань праці та зайнятості населення Дніпровської міської ради, серед найзатребуваніших сьогодні залишаються водії. Водіям категорії Е на самоскид SCANIA,DAF пропонують зарплату до 45 тисяч гривень. У вимогах – досвід роботи на тягачі із самоскидним причепом (від 2-х років) та безаварійна робота водієм на великовантажному транспорті.

До 40 тисяч гривень обіцяють зарплату шиномонтажникам, барберам, офіціантам та менеджерам з продажу реклами.

Шиномонтажникам пропонують робоче місце у теплому комфортному сучасному сервісі з сучасним обладнанням та усіма необхідними матеріалами і розхідниками.

Від барбера потрібно знання трендів і стилів у чоловічій стрижці та догляді за волоссям, а також бажання розвиватися в цій сфері.

Офіціант повинен мати досвід роботи не менше року, а знання англійської мови стане перевагою.

Менеджера з продажу реклами шукає один з Інтернет-порталів міста. Досвід у продажах бажаний, але не обов'язковий. Головне – цілеспрямованість, наполегливість, активність. Серед переваг – час для роботи встановлюєте самостійно.

До 30 тисяч гривень пропонують продавцю-консультанту в одному з бутиків у центрі міста. У вимогах – досвід роботи на аналогічній посаді та бажання зростати та розвиватися у сфері fashion.

До 25 тисяч гривень винагороди обіцяють викладачу англійської в одній з приватних шкіл міста. Забезпечують для роботи всіма необхідними програми, ресурсами, методичними матеріалами. Від претендентів обов’язковий рівень англійської Upper-Intermediate і вище, а також готовність працювати в офісах на Правому або Лівому березі м. Дніпро.

До 22 тисяч гривень шукає бухгалтера у м. Дніпро мережа декоративно-будівельних гіпермаркетів. Вимоги: впевнений користувач MS Office, Бухгалтерія 1С 8,3; МЕДОК; MS Excel; MS Word та досвід роботи за фахом у сфері роздрібної торгівлі.

Інформація про всі зазначені пропозиції на безкоштовному телеграм каналі вакансій - https://t.me/Work_DniproUA.

Окрім, цих вакансій є цікаві пропозиції від «Епіцентр К». Гіпермаркет пропонує вакансії касирів, продавців, комірників, сантехніків, охоронників - (050)4426857).

Також мають роботу великі торговельні мережі міста. Вакансії продавців, касирів пропонують у «Варус» - (068)7837797 Дарія, продавців-консультантів в «АТБ» - (050)084-78-90 Яніна.

Мережі пропонують стабільну оплату праці і роботу поруч з місцем проживання, а ще цікаві бонуси.

Нагадаємо, раніше ми писали: Працюючи економістом, не розбагатієш. Які вакансії найприбутковіші в Дніпрі