У Дніпрі в обладнаних укриттях вкотре вкрали світильники: комунальники продовжують відновлювати благоустрій міста (відео)

У Дніпрі черговий по місту виконав інспекційний об'їзд з перевіркою роботи комунальників, повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на ДніпроTV.

Черговий по місту Олексій Самілик, заступник директора департаменту благоустрою та інфраструктури ДМР, за дорученням міського голови Дніпра Бориса Філатова перевірив заміни зливового колектору на ж/м Перемога, роботи з ремонту дорожнього покриття по вулиці Робочій, встановлення та обслуговування захисних бетонних укриттів для містян у громадських містах. 

Комунальники продовжують наполегливо ремонтувати зливні системи, щоб місто не потерпало від підтоплень. Це все роблять вздовж річки й аж до Набережної Перемоги. Роботи планують завершити до кінця цього року.

Це одне із головних завдань – водовідведення з усіх районів міста, цьому приділяється велика увага на побудову нового колектора.

Наступним місцем перевірки стало укриття по вулиці Січеславська Набережна, 55 Д. Через те, що деякі дніпряни вкрали світильники, комунальникам знову прийшлося  встановлювати нові, для комфортного перебування громадян під час тривоги.

Олексій Самілик звернувся до мешканців міста:

Прохання до мешканців. Ну будьте ж людьми, це ж все для вашої безпеки і для комфорту. Навіщо ви це робите? Це ж постійно. За цей рік розкрадено 18 укриттів.

Останнім місцем перевірки став ремонт автошляху на вулиці Робочій. Зараз стан дороги значно погіршився. Було прийняте рішення відновити ділянки цієї дороги. Наразі роботи на цій локації виконані на 35%, повністю завершити їх мають до 1 вересня 2023 року.

Нагадаємо, раніше ми писали, що закрили небезпечний колодязь та залатали дорогу. Як у Дніпрі вирішують проблеми за заявками містян.