У Дніпрі відомі адреси, де сьогодні відключили воду, газ та світло

У Дніпрі стало відомо, де сьогодні, 21 вересня, немає води, світла та де відключать газ. Про це розповідає Дніпровська панорама з посиланням на міську раду.

Адреси, де немає води

Станом на 6:00 у зв’язку з проведенням аварійних робіт по вул. Юності, 64 припинено водопостачання вулиць Лихачова, Малахова.

Водопостачання відновлять одразу після завершення робіт.

Всі підвищувальні насосні станції та насосно-фільтрувальні станції працюють у звичному режимі. Знеструмлення та аварійні ситуації на цих об’єктах відсутні.

Кому сьогодні відключать світло

У зв'язку з проведенням планових робіт приватною енергетичною компанією ЦЕК, сьогодні, 21 вересня, з 8:00 до 18:00 буде припинено подачу електроенергії за такими адресами:

- вул. Шинна: 1-13 (непарні), 17Є;

- вул. Астраханська: 1-7, 7А, 8-22;

- вул. Монтажна: 1-22;

- вул. Новикова-Прибоя: 1А, 2-22;

- вул. Серпнева: 7, 9, 11, 11А, 13, 13А, 13Б;

- вул. Сурська: 39, 39А, 40-56.

Всю інформацію про відключення світла приватною енергетичною компанією ЦЕК можна знайти у телеграм каналі підприємства – https://t.me/cek_info.

Кому сьогодні відключать газ

Також сьогодні Дніпровська філія ТОВ «Газмережі» буде проводити ремонтні роботи на своїй системі газопостачання. Через це тимчасово буде обмежено розподіл природного газу для мешканців вул. Зеленоградська, 17, 17а, 19, 19а, 21.

За повідомленням «Газмережі» відновлення подачі газу буде виконано після закінчення регламентних робіт. При цьому споживачам необхідно забезпечити доступ працівникам газової компанії в кожне газифіковане помешкання. Інформацію про відключення газу, його запуск та правила безпеки можна знайти на Фейсбук сторінці ДФ «Газмережі»: https://www.facebook.com/grmudp