У Дніпрі з 7 по 11 жовтня відключать воду. Працюватиме спецбригада (адреси)

Спеціалізованою бригадою КП «Дніпроводоканал» з 7 по 11 жовтня 2024 року будуть проводитись відключення послуги з централізованого водопостачання абонентам-боржникам приватного сектору Нижньодніпровського району (колишня назва АНД). Мешканці зазначених адрес мають заборгованість перед підприємством у розмірі 610 896,02 грн.. Про це повідомляє Дніпровська порадниця з посиланням на КП Дніпроводоканал.

Шановні містяни! Наголошуємо, що відключення послуг відбувається тільки після завчасного попередження споживачів та згідно Постанови КМУ № 1405 від 29.12.2023 р. Для того, щоб ваш будинок не було відключено від послуги з централізованого водопостачання, просимо погасити наявну заборгованість та відповідально ставитись до своєчасної оплати  рахунків за надані послуги нашого підприємства.

Також звертаємо вашу увагу на те, що КП «Дніпроводоканал» з розумінням ставиться до того, що не всі споживачі мають можливість погасити одразу всю суму заборгованості. У зв’язку із воєнним станом, багато родин опинились у складному фінансовому становищі.

В такому випадку підприємство йде назустріч і пропонує укласти договір реструктуризації. Такий договір дає можливість поступово погасити заборгованість без ризиків відключення важливої комунальної послуги. Для укладення договорів реструктуризації, звертайтеся до Центрів абонентських послуг ТОВ «ЄРЦ КП» або до районних абонентних служб за зручною адресою в розділі Контакти.

Нагадаємо, раніше ми писали

Важлива новина для отримувачів субсидій: як перебування за кордоном впливає на виплати