У Дніпрі затримали групу озброєних чоловіків, які хотіли підірвати автомобіль городянина

У Дніпрі під час поліцейської спецоперації правоохоронці затримали озброєних чоловіків, які підклали гранату під колесо автомобіля міцевого мешканця. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" з посиланням на пресслужбу поліції Дніпропетровщини.

На початку березня цього року на території житлового комплексу у Соборному районі міста 22-річний місцевий житель виявив під колесом власного автомобіля гранату. Поліція встановила, що до цього причетні двоє місцевих жителів віком 30 та 44-х років.

28 березня правоохоронці затримали підозрюваних. Під час обшуків у них вилучили гранати, запали, карабін, пістолети, глушник до зброї, понад 100 набоїв різних калібрів, телескопічну дубинку та інші речові докази протиправної діяльності. Чоловіків було затримано в порядку статті 208 КПК України.

За даними фактами були відкриті кримінальні провадження за ч. 2 ст. 15, ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення чи пошкодження майна, вчинене загальнонебезпечним способом) та ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. За незаконне зберігання зброї затриманим повідомлено про підозру та вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що у Дніпрі чоловік пограбував два ювелірні магазини на 2,1 мільйони гривень.