У Кирилівці бригада агентів у плавках грабує бази відпочинку 

У Кирилівці бригада агентів у плавках грабує бази відпочинку. Цими конролерами у трусиках керує  Дмитро Сергійович Жеребецький. У мирний час цей спортсмен-аматор обіймав посаду головного спеціаліста відділу культури, туризму та інвестиційної привабливості Кирилівської селищної ради, повідомляє Дніпровська панорама з посилання на РІА Південь. 

Відомо, що раніше Жеребецький позиціонував себе політиком. Балотувався у владу від партії "Наш край". 

Сьогодні він представляється співробітником фейкового міністерства курортів і туризму Запорізької області та входить до однієї з контролюючих комісій, які обходять із перевіркою уваги готовності до курортного сезону баз відпочинку та гостьових будинків у Кирилівці. 

Разом із бригадою інших спортсменів-качків зрадник селиться в номери, одягається в плавки. Далі під виглядом туристів "агенти" їдять, п'ють, плавають у басейні, а потім показують посвідчення співробітників фейкового міністерства курортів і туризму Запорізької області. 
Далі за сценарієм контролер Жеребецький і його поплічники погрожують "націоналізувати" майно в разі, якщо власник ще не зареєстрований у податкових органах російської федерації. 

 Смішно вже те, що готовність перевіряється під кінець липня, тобто якраз ближче до заходу курортного сезону. Методи контролю у Жеребецького проходять під кодовою назвою "Агенти в плавках". Разом із бригадою інших спортсменів-качків зрадник селиться в номери, одягається в плавки. Далі під виглядом туристів "агенти" їдять, п'ють, плавають у басейні, а потім показують посвідчення співробітників фейкового міністерства курортів і туризму Запорізької області.

Далі за сценарієм контролер Жеребецький і його поплічники погрожують "націоналізувати" майно в разі, якщо власник ще не зареєстрований у податкових органах російської федерації.

Якщо кириляни обурюються, "колобок" оголошує опис майна бази відпочинку або гостьового будинку. І тоді до роботи підключаються інші агенти в плавках. 

Описують усе від електрочайника в номері до матраца. Далі йдуть погрози: якщо щось з описаного майна пропаде, доведеться відповідати. Через кілька днів приходять військові, власника гостьового будинку викидають на вулицю і вивозять із бази все найцінніше. Саме за такою схемою і грабують в центрі Кирилівки всі гостьові будинки, - розповідають жителі курорту.

Нагадаємо, у Кирилівці налічується близько 500 баз відпочинку, оздоровчих дитячих таборів, гостьових будинків. Більшість із них належала мешканцям Мелітополя, Дніпра, Запоріжжя, Києва та інших міст. Їх насамперед російська влада визначила в розряд безгоспних та націоналізувала.

Другим етапом став обхід гостьових будинків, які належать місцевим жителям – кирилянам.

Мелітопольський міський голова Іван Федоров рекомендує власникам баз відпочинку, які постраждали від окупантів та колаборантів, звертатися до силових структур України, щоб зафіксувати факт захоплення майна. Це необхідно зробити для отримання компенсації у майбутньому.