У мішку картоплі пара цеглин: як дурять покупців на базарах Дніпра (фото)

Ні для кого не секрет, що на ринку за продавцями потрібно уважно стежити. І обвісити можуть, і неякісний товар підсунути. Здавалося б, що ще нового можуть придумати продавці, щоб нажитися на покупцях. Однак на одному з базарів Дніпра спритні підприємці вигадали нову схему, повідомляє Дніпровська панорама.

Так, один із продавців оптового ринку на Донецькому шосе побачив і зняв таку картину: при фасуванні мішків з картоплею заповзятливі торговці вирішили обважнити їх, додавши всередину парочку цеглин. Після цього вони благополучно замаскували їх коренеплодами, тож і не помітиш.

А попит на картоплю справді чималий. Буквально цими вихідними ми писали, як люди стояли в чергах, шоб зробити закупи. 

Як дурять покупців на базарі

Ось як дурять покупців на базарах. Як стало нам відомо, це вже добре роками відпрацьована схема, про яку знають навіть старожили. Як бачите, цей метод практикують і зараз. Тож дивіться, не попадіться на гачок, коли купляєте картоплю. Добре дивіться, крутіть, розглядайте мішок, щоб не купити каміння чи цеглу, яку вдало маскують продавці, аби продати вам таке сміття по ціеі картоплі. 

Зазвичай, наскільки б пильними були покупці, такий “сюрприз” вони знаходять лише з часом, так що й довести щось і повернути гроші буде складно.

відео дивіться за цим посиланням

Відео можна подивитись за посиланням https://www.facebook.com/watch/?v=1084701846239990&extid=CL-UNK-UNK-UNK-AN_GK0T-GK1C&ref=sharing

Також раніше ми писали Стоять у черзі і беруть мішками. У Дніпрі злетів попит на картоплю (ексклюзив)